از سالها پیش همیشه آرزو داشتم که به هند سفر کنم. کشوری که در هر گوشهاش داستانی نهفته است؛ از معابد تاریخی و کاخهای باشکوه گرفته تا بازارهای رنگارنگ و طعمهای خاص غذاهای خیابانی. وقتی تور مثلث طلایی هند رو تو آژانس گردشگری سانا پیدا کردم، فهمیدم که این مسیر بهترین انتخاب برای تجربهی واقعی و اصیل هند خواهد بود. این سفر پر از تاریخ، فرهنگ، ماجراجویی و غذاهای خوشمزه بود که هر لحظهاش رو با جزئیات فراوان در ذهنم ثبت کردهام.

روز اول: ورود به دهلی – شهری میان گذشته و آینده
با یک دل پر از هیجان، سوار هواپیما شدم و بعد از چند ساعت پرواز، وارد فرودگاه ایندیرا گاندی دهلی شدم. وقتی وارد دهلی شدم، اولین چیزی که توجهام رو جلب کرد، گرمای استوایی و شلوغی بیوقفه شهر بود. از همون لحظه که از فرودگاه بیرون اومدم و به خیابانهای دهلی نگاه کردم، حس کردم تو دنیای متفاوتی قرار گرفتم. گرما و هوای مرطوب و همزمان شلوغی و حرکت بیپایان ماشینها و مردم، اینجا رو به یک تجربه فراموشنشدنی تبدیل کرده بود.
پس از عبور از صف طولانی کنترل پاسپورت، نماینده آژانس سانا به استقبال من اومد و منو به هتل برد. بعد از استراحت کوتاهی تو هتل، با یک راهنمای محلی راهی گشت شهری شدم. دهلی ترکیب عجیبی از قدیم و جدیده؛ از یک طرف آسمانخراشهای مدرن و از طرف دیگه کوچههای باریک و شلوغ شهر قدیم. اولین جایی که بازدید کردم، مسجد جامع (Jama Masjid) بود. این مسجد با معماری باشکوه و منارههای بلندش، واقعا من رو به وجد آورد. وقتی وارد شدم، حس کردم که وارد دنیای دیگهای شدم. بعد از بازدید از مسجد، چون هوا خیلی گرم بود، یک لیوان لاسی خنک نوشیدم که ترکیب ماست، گلاب و ادویه بود و واقعا خستگیم رو از تنم برد.
بعد از این، راهی بازار چاندنی چوک شدم. این بازار، قلب تپندهی دهلی قدیمه و پر از شور و هیجان بود. خیابانها پر از دستفروشها و دوچرخهسوارانی بودند که بین ماشینها ویراژ میدادند. بوی ادویهها و غذاهای خیابانی که همه جا پیچیده بود، باعث میشد که آدم دلتنگ غذاهای خوشمزه بشه! من هم یک سمبوسه ترد و یک بشقاب چات پاپری امتحان کردم که طعمهای ترش، تند و شیرینش هنوز توی ذهنم باقی مونده.
غروب رو در دروازه هند گذروندم. این بنا برای یادبود سربازان هندی ساخته شده و شبها که نورپردازی میشه، جلوه خیلی زیبایی پیدا میکنه. بعد از اون، به معبد سیکها رفتم که محیطی آرام و دلنشین داشت. شب رو هم با یک شام خوشمزه توی یه رستوران محلی به پایان رسوندم. مرغ کرهای با نان تندوری که طعمش واقعا عالی بود.

روز دوم: حرکت به سمت آگرا – شهر عشق و شکوه
صبح زود، با قطار سریعالسیر به سمت آگرا حرکت کردم. آگرا بیشتر به خاطر تاجمحل معروفه، اما جاذبههای دیگهای هم داره که خیلیها کمتر از اونها شنیدند. وقتی وارد آگرا شدم، اولین جایی که رفتم، قلعهی آگرا بود. قلعهای با دیوارهای قرمز و معماری مغولی که یکی از زیباترین بناهای تاریخی هند به حساب میاد. راهنما برام تعریف کرد که اینجا همون جاییه که شاهجهان (سازندهی تاجمحل) در آخرین سالهای عمرش زندانی شد و از پنجره قصرش به تاجمحل نگاه میکرد. داستانی که شنیدم، واقعا حس عجیبی به من داد.
بعد از ناهار، بالاخره نوبت به دیدار از تاجمحل رسید. وقتی از دروازهی تاجمحل وارد شدم و این بنای سفید و درخشان رو دیدم، احساس کردم که وارد یک داستان افسانهای شدم. این بنا با معماری متقارن و استخرهای انعکاسی، یک فضای رویایی ایجاد کرده بود. نشستیم روی نیمکتی و به تاجمحل نگاه کردیم. غروب که آسمان رنگ صورتی و نارنجی به خودش گرفت، تاجمحل جلوهای جادویی پیدا کرد و واقعا یکی از زیباترین لحظات سفرم بود.

روز سوم: حرکت به سمت جیپور – سرزمین پادشاهان و رنگها
صبح روز سوم، به سمت جیپور که به شهر صورتی معروفه حرکت کردم. اولین جایی که رفتم، قلعهی عامر بود. برای بالا رفتن به قلعه، فیلسواری کردم که یکی از بهترین و خاطرهانگیزترین تجربیات سفرم شد. بعد از رسیدن به قلعه، با دیدن کاخهای باشکوه، تالار آینه و باغهای سرسبز، واقعا از زیبایی این مکان محو شدم. یکی از زیباترین بخشهای قلعه، حوضها و باغهای سرسبز بودن که همزمان با معماری بینظیر قلعه، حس خیلی خاصی به من میداد.
بعد از ناهار، به هوا محل رفتم. این بنا با پنجرههای کوچیک و معماری خاصش یکی از نمادهای جیپور به حساب میاد. بعد از دیدن هوا محل، به بازار باپو رفتم که پر از پارچههای رنگی، جواهرات دستساز و ادویههای خوشبو بود. بعد از خرید سوغاتی، توی یه چایخانه سنتی نشستم و چای ماسالا نوشیدم که خیلی دلنشین بود.
شب رو هم توی یه رستوران محلی گذروندم که موسیقی زنده داشت و رقصهای سنتی راجستانی رو تماشا کردم. این شب یکی از خاطرهانگیزترین شبهای سفرم بود.

روز چهارم: بازگشت به دهلی و پایان سفر شگفتانگیز
صبح روز آخر، با دلی پر از خاطرات خوب، به سمت دهلی برگشتم. در مسیر، از معبد آکشاردهام بازدید کردم که با معماری شگفتانگیزش واقعاً تحت تاثیر قرار گرفتم. بعد از ناهار، کمی در دهلی جدید گشت زدم و آخرین خریدهای سفرم رو انجام دادم.
روز پنجم: تاج محل – یک شگفتی بیپایان
بدون شک، دیدار از تاج محل یکی از مهمترین و فراموشنشدنیترین لحظات این سفر بود. وقتی اولین بار این بنای سفید و درخشان را دیدم، نفس در سینهام حبس شد. این اثر معماری شگفتانگیز، که به یاد ممتاز محل ساخته شده است، در کنار استخرهایی که انعکاس آن را در خود داشتند، نمایی رویایی داشت.
بعد از بازدید از تاج محل، به قلعه آگرا رفتیم. قلعهای که در آن شاهجهان در آخرین سالهای زندگیاش در حبس بود و از پنجرهی آن به تاج محل مینگریست.
روز ششم: سفر از آگرا به جایپور
در راه به سمت جایپور، از روستای ابهناری و سیستم آبرسانی قدیمی آن دیدن کردیم. این سیستم، که به شکل خاصی برای ذخیرهسازی آب در این مناطق ساخته شده، یکی از شاهکارهای مهندسی قدیم هند است. همچنین، به قلعه امبر در جایپور رفتیم. برای رسیدن به قلعه، از فیل سواری استفاده کردیم که تجربهای خاص و هیجانانگیز بود.
روز هفتم: جایپور – شهر صورتی
جایپور با ساختمانهای صورتی رنگش، شهرت زیادی دارد. در این روز، از جاذبههای مهم این شهر همچون هوامحل (کاخ هزار پنجره) و جامحل بازدید کردیم. بعد از ظهر به مجموعه جنترا منتر رفتیم که یک ابزار ستارهشناسی قدیمی و بینظیر است. این مکان، نماد علمی هند در دوره مغولها بود.
روز هشتم: بازارهای جایپور و خرید سوغاتی
این روز را به گشتوگذار در بازارهای رنگارنگ جایپور اختصاص دادیم. بازار طلا و جواهر و منسوجات جایپور، جایی بود که هر گردشگری میتواند سوغاتیهای منحصر به فردی از آنجا تهیه کند.
روز نهم: بازگشت به دهلی و پایان سفر
صبح روز آخر، به دهلی برگشتیم و فرصتی برای خریدهای نهایی و گشتوگذار در مراکز خرید مدرن این شهر داشتیم. با خاطراتی از هند برگشتیم که هیچگاه از یاد نخواهند رفت.

سفر به مثلث طلایی هند با سانا را از دست ندی!
سفر به مثلث طلایی هند با تور سانا تجربهای بینظیر است که شما را به دل تاریخ و فرهنگ غنی هند میبرد. در این سفر 8 شب و 9 روزه، از مکانهای شگفتانگیزی مانند تاج محل، معبد آکشاردام و قلعههای تاریخی دیدن خواهید کرد. با اقامت در هتلهای لوکس و راهنمای فارسی زبان، سفری راحت و خاطرهانگیز خواهید داشت. برای اطلاعات بیشتر و رزرو تور مثلث طلایی هند کلیک کنید!